93.202.22.65
info@grupalfa.es

Sobre nosaltres

EL GRUP ALFA és una associació de professionals de la Salut Mental interessats en el desenvolupament d’eines de treball útils i adequades per al tractament de persones amb patiment mental i també per l’aprofundiment del coneixement de la realitat humana en les seves múltiples expressions. daaa

Està constituït per setze professionals de diferents disciplines i amb un interès comú pel treball terapèutic en grups i famílies.

Partim d’una formació psicoanalítica, actualitzada i aplicada a diferents tècniques de treball terapèutic, ampliada per altres formacions teòriques, com l’observació de bebès, la teoría sistèmica i la consideració de la importància del cos.

Què és i què es fa a Grup Alfa…

Som

Som un equip de professionals formats en l’àmbit de la salud mental amb experiència en grups terapèutics, grups de sensibilització, atenció a les families i treball amb equips en situacions de dificultat organitzacional.

Treballem

Treballem a través de l’observació amb tècniques basades en l’empatia, la contenció i afavorir la capacitat de pensar en del grup i de cadascun dels seus membres.

Objectius

Els objectius més rellevants del treball grupal son:

  • Desenvolupar la capacitat d’observació
  • Crear nous processos de coneixement i de pensament
  • Promoure canvis en la manera com funcionem, ens relacionem i actuem en diferents àmbits.